Sunday, May 1, 2011

due........

2 hari lagi due saya.....4hb mei.........sebelum ni,nurse n doc ckp,sya mungkin bersalin awal.Dalam bulan 4 la konon.Tapi sekarang masuk bulan mei suda!!!!!!!!!!aduh!!!!!!!masi juga belum ada tanda2 ni....tapi mau tau,perut ni selalu mengeras....sakit betul!!!tapi tiada juga apa2...uhu........Sekarang ni masi lagi meneruskan rutin harian......setiap hari p klinik cek BP.....setakat ni BP ok,normal ja....syukur la...Tapi kaki tetap bengkak...mcm stage 4 suda ni.Mau jln pun macam pengquin suda.lol...tangan sentiasa kebas dan semakin sakit(sakit yg teramat sakit)tidak dpt explain mcmmana sakit dia.......

2 comments:

CathJ said...

Harap2 beranak lah pada masa yg di tetap kan... kalau tidak juga aguhhhh... sengsara nya.... sabar2 lah kau ah...

God Bless...

SJB AKA SUE J-B. said...

Kalau lebih sudah tu kali dorang suruh pici c'section kali.

Bah, sabar saja lah :).